20 juni 2010

Sommar-gott

Det gäller att passa på när det är fint väder........ Det har ju inte varit så mycket av den varan på senaste tiden. Men här om dagen så var det så skönt när jag cyklade hem från jobbet så jag stannade och köpte melon och jordgubbar som jag och tjejerna smaskade på i solen... Dom svenska jordgubbarna var svindyra men det var det värt.... Skålen som gubbarna ligger i är mitt senaste tradera-fynd! Ha en bra start på veckan. Jag återkommer med vad jag hittade på Lavendeldrömmar. KRAM KRAM från A-K

14 juni 2010

Härliga kuddar

Jag älskar kuddar. Kan man ha för många? Den här är min senaste till samlingen: Här ligger Selma på sin favoritplats. Hon är ganska nyklippt. Det behövdes pga av en massa tovor som bildats denna vinter!
Jag har inga större projekt just nu men hissgardiner ska upp i vardagsrummet. Jag hoppas att jag hinner med några loppisar snart också.
På lördag ska jag och min vän Liselotte i allafall åka en sväng till Lavendeldrömmar där de öppnar för säsongen.
Det blir alldeles säkert en fika där också om vädret tillåter.
KRAM A-K

13 juni 2010

Tidsbrist

Har inte bloggat på länge! Jag har inte hunnit. Den här veckan har varit en kamp mot klockan. Jag har gjort roliga saker så det är inte det, men dygnet har haft för få timmar. Därför bjuder jag er på gamla bilder som ni sett förut...... Min köks-skänk igen.....men jag gillar den, hihi! Helgen har tillbringats hos goda vänner 30 mil bort. Det har varit såå trevligt tillsammans med härliga människor! Linn är glad för hon fick sin goa vän med sig hem och som ska stanna här en vecka. Mycket fnitter och sena kvällar blir det nog!

Lite mini-maschmallows är aldrig fel. Funderar på att göra Leilas rocky-road snart. Jag har aldrig gjort det, bara smakat denna ljuvliga godsak!

Sist en bild på gungstolen som jag nog borde tillbringa mer tid i nu när saker och ting lugnat sig lite...

Nedräkningen till semestern har nu startat!!!!!!

Må så gott

På återseende

KRAM A-K

01 juni 2010

Sommar!

Hela året har jag väntat på Juni, Juli, Augusti. Allt känns mycket lättare då....... Ja nu är Juni här och det känns bra. Maj regnade bort känns det som, men nu kan det bara bli bättre!! Liljekonvaljer doftar sommar...
Jag har varit på jakt efter ett gammalt fönster en tid. Jag har kännt mig lite snål då de jag sprungit på kostat runt 400 kr. Gick förbi en antikaffär i stan (Nytt och nött) och utanför butiken stod det några gamla fönster.
Jag fick det för 70 kr, så det var verkligen ett fynd för mig.
Jag missade en loppis i helgen som jag gärna gått på , men det räckte att titta på mitt fynd så blev jag så glad och nöjd!
I fredags kväll så var bästa Liselotte här. Vi åt och drack gott för att sen ge oss ut i vimmlet. Trevligt hade vi och en hel del dansande blev det. Jag fick ett så fint armband i present. Det var så kul för jag har verkligen letat runt efter nåt liknande. TACK min vän
Mors dag ha det ju varit också och jag blev uppvaktad av Linn på morgonen.
Hon och hennes Mormor hade hittat nåt som jag nog nämnt att jag gärna skulle vilja ha och lagt det på minnet!
En glasklocka.
Tack gulliga Linn.
Nej nu ska jag nog försöka krypa till kojs. Jag är såååå trött varje morgon. Har så svårt att komma i säng på kvällarna nu när det är ljusare ute!
Ha det gott mina vänner.
På återseende....
KRAM A-K