15 mars 2009

Solig söndag

Jaha så var schlagern över. Tyvärr tycker jag inte att rätt låt vann. Jag gillade Sarah Dawn Finer, Måns och Alcazar...
I dag skiner solen härligt ute. Jag har bestämt mig för att röja lite. Jag ska stå på loppis i April för vi har så otroligt mycket saker som vi behöver bli av med.
Men en prommis i det fina vädret ska jag försöka hinna med.
Fick senaste Lantliv i brevlådan för någon dag sedan. Jag gillar verkligen den tidningen. Kolla bara framsidorna på de två senaste.....
Nehe, en kopp kaffe sedan gäller det att sätta igång med loppislådorna.

8 kommentarer:

Lotta sa...

Har precis som du prenumeration på LANTLIV,och det är en underbar tidning,plöjde i går kväll igenom det sista nummret än en gång,alltid så mycket att titta på.Ha en underbar dag i det härliga vädret.
Kramis Lotta

Vita hjärtan sa...

Haha, jag kunde lika gärna skrivit det här inlägget ;-) Jag gillade samma bidrag som du och jag har en massa lådor ståendes som ska säljas på loppis, måste bara boka en helg så det blir av! Tänkte få in lite extra-pengar till piff i mitt kök när det blir klart!

Ha en skön söndag!
Kram Annemari

Ingis sa...

Hoppas du fick en fin promenad i solen. Själv har jag hunnit med en långtur...härligt. Visst är lantliv toppen. Man får mycket inspiration och hittar nya saker varje gång man bläddrar.
Vilka fina väggord du fått tag på. Toppenfina. Och så snyggt på bordet. Tradera är kul och man kan hitta många bra saker...billigt kan det också bli ibland. Nu blir jag inspirerad att kika in på tradera och hitta fynd. Tack för dina fina inspirerande inlägg. Kram Ingis

Katarina/Lantlyckan sa...

Här hade vi också härligt väder idag, riktiga vårkänslor fick man. Håller med dig om schlagern, höll själv på Sarah. Vad kul att sälja på loppis! Det är ju skönt att man kan bli av med sina saker och tjäna en liten slant på det. (Som man kan köpa annat roligt för.)Ha det så bra!
Kram

Vita små hjärtan sa...

Håller med dig, lite svår o tung låt som vann... Kram

Underbara Hem sa...

ja lantliv kommer i min låda oxå, den är så bra, sen håller jag med dig vinnarlåten var inge bra, själv röstade jag på sarah
ha de gott
kramis jeanette

hemma hos lilla mej sa...

Hej A-K.Hoppas att allt är bra.Jag bara älskar Lantliv den, är helt underbar.Drömhem och Allt i hemmet tycker jag är okey med.Synd att inte Sarah gick vidare eller???Ha det gött kramizzar ~~~RITA~~~.

Skimrande kristaller sa...

Vi har också haft ett härligt solsken i dag! Lantliv är en härlig tidning. Så vackra bilder som man kan titta om o om i.. Ha det gott. Kram Lenita