08 maj 2009

Utmärkelse

TACK allihop som gav mig kommentarer angående skolbänken! Nu har jag funderat lite och jag ska måla den vit och slipa fram lite av orginalet under... Tror att det blir jättefint med vit shabby-stil........ Hurra jag har fått en utmärkelse av gulliga Camilla med bloggen : vita drömmar och choklad TACK snälla du jag blir såå glad. Kika in på hennes fina blogg. Jag vill ge denna award vidare till alla er som ger mig inspiration med era mysiga bloggar. Märker ni vilket kontaktnät som vi bildat? Och visst är det kul att ha kontakt med personer som har samma brinnande intresse. Önskar er en skön helg allesammans. I morgon ska jag jobba och Peter ska iväg och hejja fram vårat GUIF i handbollsfinalen i Globen! Jag ska se den på tv.

4 kommentarer:

Ingis sa...

Spännande att få se bänken lite shabby....blir jättebra. Grattis till awarden. Mina grabbar skall också iväg till Globen men själv föredrar jag att se på TV:n. Heja GUIF!!
Lycka till med bänken.

Kram ingis

hemma hos lilla mej sa...

Väntar med spänning att få se den lite shabby.....blir kanonsnyggt.Grattis till awarden skoj.Vad mysigt åka till globen.Ha en mysig helg kramiz ~~~~RITA~~~~~.

Creations by Lisa sa...

Skolbänken kommer att bli helt underbar i shabbat vitt :-)
Kram Lisa

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Grattis till Awarden. Skolbänken kommer bli jättefin. Det blir kul och åka till Globen.
Kram till dig
AnnaMaria