09 juli 2009

Nora

Tjingeling! Har varit i Nora ett par dagar. Linn och Selma har varit hos en kompis till mig så Peter och jag passade på att åka iväg och bo på hotell en natt. Jag bokade en natt på Nora stadshotell och han bara "hängde på". Jag tyckte att det verkade mysigt och lite gammeldags där i Nora. Det fanns ett par loppisar där och även efter vägen, så jag fick be Peter stanna ett par gånger då jag fått syn på lopppisar som jag bara MÅSTE in på.....Ha ha. Jag förstår nu varför vi skulle hit säger han med glimten i ögat. *Fniss*. Nej, men vi har haft jättemysigt, inte fel med lite egentid, trots lite dåligt väder. Stannade till på Smultrongården i Örebro. Det är ju såå mysigt där. Man skulle kunna handla ihjäl sig. Men vi fikade bara och det smakade så bra i den fina omgivningen. Vilket ställe!!! Jag handlade inte så jättemycket på loppisarna. Bästa fyndet var en stor gammal resväska/ koffert som jag fick för en femma. Den ska jag måla om och ha någonstans som förvaring. Visar när den är klar. Just nu är den militärgrön! I dag visar jag fina självhäftande bilder som jag fyndat på Tradera....
Här är ett exempel vad jag gjorde med ett par av bilderna.
Ha det gott mina vänner.
Hoppas på bättre väder!!!

11 kommentarer:

Mitt smultronställe sa...

Hej!!
Fint du gjort, kul att fynda på tradera!!!
Skönt att komma i väg och bara få rå om varandra.

Hoppas du får en bra helg, kram Camilla.

hemma hos lilla mej sa...

Vad mysigt att åka till Nora och bo på hotell.Vad mysigt.Jag tycker egen tid är guld värd och få rå om varandra.Vilka fina fynd du gjort på tradera.Vad gulligt det blev med ljuset lyktan och hjärtanet och gulliga bilder-Ha en skön kväll och en mysig fredag kramizar ~~~~RITA~~~~.

Anki sa...

Åh, har ni varit i Nora, det är så fint där! Jag letar oxå resväskor, men det verkar dåligt häromkring! När jag får fart på Vilde Bill får jag väl ge mig ut i STORA loppisvärlden, hihi...
Jättefina bilder & det blev så fint på brickan 'ler'
Jodu, katten är såååå söt, när han sover! Det livade börjar när jag ska sova, hmm!

Ha en fin helg vännen! Kram Anki

Vit som snö sa...

Hejsan! Jag är inne o smygkollar på era inlägg mitt i min bloggfria semester;-) Just nu är vi i Ugglarp utanför Halmstad, en alldeles sagolikt vacker miljö o jag vill aldrig att min semester ska ta slut! Vad kul att ni varit i Nora, där har vi släkt o jag älskar den söta stan! Där finns ju massa söta bodar med fina loppisfynd, antar att du varit in där!
Ha det gott!
Kram Cilla

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Så fint det blev, jättesöta bilder. Efter semestern ska jag kolla runt på Tradera igen, det är som en stor Lyx-Loppis eller hur..
Hoppas allt är bra med Selma, snart blir det nog bild på henne hihi.. Ja du vet ju att jag är hopplöst kär i alla vovvar.
Kramar AnnaMaria

Ett Vitare Hem sa...

Åh vad härligt ni haft det trots att du inte gjorde så mycket fynd. Har ännu inte varit på smultrongården trots att det ligger här men ska snart åka dit ,o)
ha en fin helg!
Kramis/LenaS

Noelle sa...

Vad fint du gjort med "traderafyndet". Min butik "hjärtboden" ligger på Rossviks Säteri i Hållsta.
Ha en bra helg. / Camilla

Katarina sa...

Visst är det fint på Smultrongården. Jag bor ju bara några minuter därifrån = totalt livsfarligt för plånboken ;). Och Nora är också jättevackert. Hoppas du får en bra dag!
Kram Katarina

Anna-Lena sa...

Turen till Nora låter riktigt mysig. Härligt med lite oupptäckta loppisar på vägen. Ska bli kul att se kofferten sedan. VAd fint du har gjort med bilderna från Tradera. Det finns mycket fint att fynda där!

Hoppas att du får en fortsatt mysig helg!

Kram Anna-Lena ♥

SNOWWHITE-SUSSIE sa...

Hallå från Gotland!!
Visst är det härligt att bara åka runt så där o kika på grejor o fika.. vilket fynd du gjort så söta klistermärken va smart ja har bara såna man måste sätta upp me snöre.. blev jätte fint m ljusen.. kram kram snowwhite-sussie

Home No.1 sa...

Hej Ja Nora är så mysigt!

Fina bilder också!

Kram Annica.