22 september 2009

Gamla fönster

I helgen rensade vi i förrådet. Förrådet är rätt stort men trots det så lyckas vi fylla upp det med gamla målarburkar, urväxta barnkläder, leksaker och gud vet allt hela tiden. Det blev en sväng till soptippen. Vi lyckades tömma lite i allafall så nu är vi en bit på väg... Det var rätt mycket folk på tippen. Jag hade fullt upp med att kolla om folk slängde nåt skräp som kan bli till skatter för mig....... Jag fick syn på några gamla fönster i en släpkärra så jag var ju bara tvungen att gå fram och fråga om inte jag kunde få dom. Det gick så bra så. Jag tycker att det är så fint med gamla fönster. När jag började plocka ur dom ur släpkärran såg jag att de tyvärr inte var spröjsade.....men jag kanske målar några lister och fixar till det. Dom är lite slitna och vackert shabby men det syns inte på bilden. Vet inte riktigt vad jag ska göra med dom men det blir väl som dekoration någonstans. Ett av dom ska jag nog lämna in och fixa om till en spegel, jag får se. Selma börjar få ordentligt med päls nu, mycket att kamma...... Önskar dig en fortsatt bra vecka!!

13 kommentarer:

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Så jättebra och få fönstren innan dom slängdes. Vilken tur att du kopplat på örn-blicken. Du kommer och få mycket glädje av dom. Lilla Selma är så gullig, och jag ser att det är mycket päls. Vi hade ju en cocker, och det blir mycket kammande...
Ha en toppendag
Kramis
AnnaMaria

Vardagslycka sa...

Vilka fina fynd du har gjort!Det gäller att ha ögonen öppna.
Men du jag blir lite nyfiken på din söta hund, är det en bichon bolognese? Vi har nyss fått hem en valp, han är 11 veckor idag och sååå himla go!
Jag kan tänka mig att det blir en hel del att kamma och reda ut, och speciellt nu när det kan vara lite regnigt ute.
Ha en fortsatt bra vecka!
Kram, Carina

Sandra sa...

Vilken tur du hade! Gamla fönster är ju jättefina att dekorera med :)

Kram!

http://www.shabbychicliv.blogspot.com/

Emmas väggord sa...

Vilken trevlig blogg du har, kul att hitta hit!

Jag fyndade också ett par gamla fönster härom veckan, de får stå som prydnad i vårt vardagsrum. Gå gärna in och kika - kanske du får en idé?

Hils,
Emma.

carina sa...

åå så söt din hund är.
Fönster ett helt gäng har vi åxå fått utan spröjs, men vi har klätt altanen med några av dem nu i sommar.

Lotta sa...

Hej på dig.
Vovven är ju bara hur söt som helst!
Gamla fönster,du kommer snart på nåt bra må du tro.Jag(svärsonen)håller precis på att snickra här hemma så jag får användning av 2 av mina gamla stallfönster.Bilder kommer förhoppningsvis senare i veckan.Ha en fin kväll på dig.Kramisar Lotta

Home No.1 sa...

Ålskar gamla fönster spröjs eller inte!!!

Kram Annica.

Vit som snö sa...

Perfekt att fynda gamla fönster!!!
Söta Selma, hon blir bara gulligare o gulligare!!
Ha det gott! Kram Cilla

LenaS sa...

Åh vad bra att du fick fönstrena!
Ha en fin dag!
Kramis/LenaS

Mitt Måleri sa...

hej
tack rara du för din kommentar...men vilken tur du har att hitta så fina fönster...dom kommer säkert bli kanonfina vart som helst =)
kram pia

camilla sa...

Vilken tur!. Men det ska man ha ibland också. Snyggt att bygga in fönster eller också bara ha dom stå någon stans. Du hittar säkert på något. Kram Camilla

SNOWWHITE-SUSSIE sa...

Hallojs!! vicket fynd du gjort såå himla fina.. ja tycker du ska bygga ett skåp av ett... kramen sussie

Lissboden sa...

Det var ju kanonbra att du hann få tag på fönstren innan personen i fråga hann slänga dem. Vilket slöseri egentligen som du förhindrade!
Selma är ju bara så fin!
Hälsa Emelie och ha en fin helg!
Kram/Maria