15 november 2009

Glöggfest

Det är inte ofta nästan alla av ens vänner är samlade tillsammans, men igår var det bara några som fattades. Peter och jag bjöd på glöggfest och det var fantastiskt roligt!! Vi var runt 20 personer och helst vill man ju prata ordentligt med alla, men tiden gick så otroligt fort..... Novembermörkret är så trist och då passar det bra att hitta på nåt kul tyckte vi..... För övrigt så har jag inte hunnit blogga någonting. Har dessutom inte haft så mycket att visa. Började spraymåla en ljuskrona och två ljusstakar häromdagen. Jag har faktiskt inte testat det förut, oj så smidigt det var. Men färgburken tog slut väldigt fort så därför kan jag inte visa något ännu. Men nu är golvet i lilla hallen färdigt..........
Här låg en otroligt ful grå plastmatta tidigare. Väggarna är svagt svagt gröna, men nu ser jag att jag nog vill ha vitt. Tänk att när man gör om så för det nästan alltid nåt nytt med sig!
Jag blev nöjd, det börjar kännas som om man har kommit en liten bit på väg mot den vita lantliga shabby chic-stilen.....
Det finns så mycket som jag skulle vilja göra här hemma men man får ta en sak i taget. Ibland tycker jag det är svårt att stanna upp och njuta, när en sak är klar vill jag bara vidare till nästa grej.
Det gäller att försöka vara nöjd en stund och vara i nuet...........
Önskar er en bra vecka.
Själv ska jag bygga om till JUL i butiken inom sportens värld.

11 kommentarer:

hemma hos lilla mej sa...

Vad skoj med glöggfest.Har du provat mandarin glöggen?Eller har du någon god att tipsa om?Vad gullig blomma.Men vilken läcker hall helt kanon ja kort och slätt skitsnygg.Ha en skön kväll och bra start på den nya veckan kramizar ~~~~~RITA~~~~.

Anki sa...

Jädrar så snyggt, det är ju en väldig skillnad mot äckliga plastmattor! Såna är jag beviljad med utom i vardagsrummet där det är riktigt gammalt trägolv!
Glöggfest lät mysigt, det behövs allt livas upp lite i den eviga mörkret, fy så grått det är ute!
Åh Tack sötis för goa ord, värmer fint!

Kram kram!

Nobelle sa...

Ser väldigt fint ut tycker jag! Snyggt med den gröna brytningen så du behöver inte måla om med en gång ;), men jag vet hur det är, man kommer alltid på nya saker. Min snälla far har varit och plockat granris, tallris och enris så jag kan piffa här hemma. Ska bara försöka komma fram till vad ;).

Kram, Jenny

LenaS sa...

Åh vad trevligt med glöggfest! Och vilket fint golv!
Ha en fin dag!
Kramis/LenaS

Vit som snö sa...

Ohh så fint det blev i hallen! Jag är ju så sugen att måla golven på övervåningen men har inte riktigt bestämt mej än. Men snyggt är det!!
Glöggfest lät mysigt! Vi har köpt in clementinglöggen men inte hunnit prova den än, det får kanske bli till helgen.
Kram Cilla

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Jag gillar ditt vita golv, det skulle vara en dröm och få så. Vi har en parkett som inte är fin alls. Det låter kul med glöggfest också.
Goa kramen
AnnaMaria

Änglarnas hus sa...

Ooh så mysigt och smart att lägga glöggfest nu.. när man har tid..att göra adventstiden lite längre är aldrig fel!!

Ett sånt fint golv du trollade fram.. Hokus, pokus, vitfärg, filli. jokkus!!

Ha det gottis!!

Kraam Sanne!!

Lissboden sa...

Vad härligt med glöggfest för de närmaste. Krukan med blomman var fin.
Golvet i hallen blev jättefint. Vi är på gång att måla våra på övervåningen också men det får nog vänta till sommaren. Tog ni högblank färg och vilket färgnr har ni?
Ha det så gott och lycka till med julskyltningen i butiken!
Kram/Maria

Vita små hjärtan sa...

Vad mysigt med glöggfest!!!! Det ska jag på andra advent!!!
Vad fint golvet blev...
Kram Agnetha

LinnaLi sa...

Härliga bilder! Lyser upp i dystra vädret. Fast idag har jag sett solen =)

Ha en fin kväll!

SNOWWHITE-SUSSIE sa...

Halloo!!
Va härligt med glöggpartyt mysigt m varm glögg smakade blossas års glögg m mandarin i mumsigt gott.. golvet blev ju jättesnyggt.kram sussie