13 april 2010

Sommar-längtan

Vad skönt det är att det börjar bli ljusare ute om kvällarna. Nu börjar jag få riktiga vårkänslor. Det är så kul att gå den dagliga långpromenaden med Selma efter jobbet när det är så härligt ute! Jag längtar så till sommaren! Jag fick Lantliv i brevlådan igår och då börjar man ju längta ännu mer!!!! Kolla bara........ Servisen står uppdukad bland sommarblommorna i väntan på förmiddagskaffe i växthuset. Annars händer det inte så jättemycket på inredningsfronten här hemma. Har inte jättemycket inspiration just nu. Men vi är ju precis klara i Sofias rum så man behöver ju pausa ibland. I helgen var Linn och jag själva. Peter var och kollade på fotboll i England med kompisar och de andra tjejerna var hos sin Mamma. Linn och jag satsade på återhämtning. Inga måsten, inga krav, BARA VARA. Det var såå skönt!!!!!

Tavlan till vänster på bilden fick jag av min kära kusin som var här med sin familj och firade påsk med oss. Visst är den fin? Här står den i väntan på att få en plats på väggen.

Det har inte varit så mycket loppisar för min del på sista tiden. Men nu är det dax!!!! Nu på Lördag och nästa Lördag så är det stor loppis i stan. Hoppas på många fynd som tar fram min inspiration....

KRAMAR från A-K

15 kommentarer:

Änglarnas hus sa...

Hallojsan!

Så skönt att bara vara!..återhämtning är viktigt1

Tavlan och det andra, vita , fina sakerna var underbara!!

ha det gott i veckan!

Kraaam Sanne!!

Vardagslycka sa...

Vilken dröm, att ha ett så härligt växthus! Jag har också suttit och njutit av alla vackra bilder i Lantliv ( och blivit inspirerad förstås! ).
Nu är det härliga dagar ute och extra kul med långpromenaderna med voffsingen. Våran lilla goding ser ut som en helt annan kille nu, tovorna och leran tog över så för en vecka sedan fick han åka till hundfrisören... Tur att det växer fort, och nu är det nya tag som gäller med kam och borste vartefter det växer ut.
Ha en fortsatt fin vecka.
Kram, Carina

hemma hos lilla mej sa...

Vad mysigt att bara vara.Ladda batterierna är viktigt.Tavlan du fick var underbar.Önskar dej en fin dag vännen.Kramar Rita ♥

Roses & Angels sa...

Hej! Hoppas allt är bra med dig! Underbar tavla du fått och skönt med laddade batterier! Ha en fin dag kram

Penseldraget sa...

hej
jätte fin tavla =)vadå loppisar ??? vad har jag missat =)
kram pia

Ett Vitare Hem sa...

Ja visst är det underbart ute nu, energin bara pulserar in i kroppen nu ;o)
Ha en underbar dag!
Kramis/LenaS

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Har inte sett senaste Lantliv än, men jag anar att det är mycket fint. Din hjärttavla är jättefin, och det låter skönt med en helg utan en massa måsten. På lördag är det dags för loppis här också, ska bli kul.
Ha en fin dag
Kramar
AnnaMaria

Hemlängtan interiör & design sa...

Ja, våren är verkligen välkommen!
Din härliga blogg ligger nu som länk hos mig hoppas att detta är ok ! :)
Titta gärna in hos mig, Välkommen!
♥ - Hälsningar
Marie

Lissboden sa...

Visst var det härliga och fina reportage och bilder i den sista Lantlivstidningen.
Växthuset på bildern är bara så underbart fint. Varje år blir vi sugna på ett men det kostar både tid och pengar och så lägger vi det på is. Det är säkert många som har samma tankar.
Vilken fin tavla du fått i present. Den passar säkert väldigt bra hemma hos dig.
Ha en härlig helg och lycka till på loppisarna!
Kram/Maria

Vardagslycka sa...

Hej igen! Ja, det fanns inget val med pälsen. Han var som en tvättad yllefilt i botten och jag hade nog hoppats på att han bara skulle bli kortklippt... men det blev rakning. Jag kunde inte ens bada honom med dessa tovor för det blir ju bara värre och smutsigt och blött var det ute och ja, du vet hur mycket som fastnar i pälsen. Men som tur är så växer det ganska fort, nu är det en vecka sedan vi var hos frisören och nu har det växt och han har kort lite lockig päls överallt och ser ut som Lambi. Självklart var han världens sötaste även när vi kom hem men det var en enorm skillnad på utseende, han blev liksom en annan hund ( när all päls var borta så blev han lite skär i färgen ). Och de ser ju ganska "stora" ut med sin långa päls men när den försvinner så är de så små, svansen är bara som ett tunt snöre. Men nu är det i alla fall lättskött och nu är valp-pälsen borta och det kan bara bli bättre.
Nu ska jag vara noga med kammen.
Hoppas det går bra för er och Selma kanske inte har lika jobbiga tovor som Elvis hade, det kanske går att reda ut en del?
Ha det så gott och hör gärna av dig och berätta hur det går.
Kram, Carina

Vitt hus med svarta knutar sa...

Ååå ett sådant växthus/trädgårdrum vill jag ha...sååå fint det är. Har inte köpt tidningen ännu. Jag köpte en norsk tidning som heter Lev Landlig, men har inte hunnit titta i den ännu.

Vad skönt det låter med en helg att bara få vara. Det borde man unna sig oftare. Egentligen lägga in det i almanackan, lika väl som man skriver in tider för träning, måstesaker osv.

Önskar dig en mysig fredag och en skön helg.
Kram,
Regina

Lotta "EnVilsenLoppa" sa...

Ja va trist det är när inspirationen är som bortblåst , men när man minst anar det ska du se !
Lycka till på loppisen i helgen och fynda mycket !
Kraam/Lotta

Interiörboden sa...

Hej!!

Så många vackra bilder du visar...och en sån fin tavla du har fått :)

Åhh, så kul med loppis...ja, det var längesen jag var på nu...hoppas att du hittar många fynd!!!

Ha en jätte bra helg!!
Kram Sandra/Interiörboden

Änglarnas hus sa...

Tittar bara in igen för att önska dig en trevlig helg!! ;)

kramis Sanne!!

Ps: tack gulliga för de fina orden om min keramik ..det värmde!

Vita drömmar och choklad/Milla sa...

Hej!
Att bara vara låter skönt riktigt skönt. Hittade du nått fint på loppisrundan?
Kram Milla