19 augusti 2010

Nytt matsalsbord

De här sockerdrickorna skulle man ha i trädet som Pippi. Linn och jag hittade dom i en inredningsaffär och Linn blev sugen så vi köpte några stycken!
Vad säger ni, visst känns det som om hösten är på antågande? Det är med blandade känslor som jag välkomnar hösten. Visst, än är det inte slut, än blir det varma fina dagar men semestern är över och skolorna startar.....
Det bästa är att man får MYSA inne med tända ljus!!!
Jag plockade in några saker från altanen idag som nu ska placeras här inne någonstans:
Jag har lite saker att göra här hemma....
Jag har köpt hissgardiner till vardagsrummet som ska upp. Sen så håller jag på att fixar i Linns rum. Hittade en gardin på Tradera som kom idag som kommer att passa bra i hennes rum. Vi är på jakt efter en ny säng till hennes rum också....
Sen ska vi piffa till lite i gillestugan också. Det är lite av Peters "place", mycket fotboll på stora tv:n där nere....inte så shabby chic utan mer modern stil. Skulle ändå vilja få in lite mer av den varan....hihi.
Sen det bästa av allt: i morgon ska vi hämta ett nytt matsalsbord!!! Just nu har vi ett brunt indiskt bord med stolar till. Jag har en längre tid funderat på att måla om det. Men nej jag tror inte det blir så jättebra. Jag vill byta ut det.
Såg ett perfekt bord på Design & Countryhouse när jag var där för ett tag sen. I dag fick jag ett mail från butiken där det stod att dom säljer ut allt i butiken till 50% pga att nya varor ska få plats. Jag ringde direkt och lade undan bordet tills i morgon!
JIPPIE!!!! Det kommer bli sååå fint!
Önskar er en bra helg. För mig blir det nog ganska lugnt, ska fixa lite här hemma.
KRAMISAR från A-K

6 kommentarer:

Vita Falkens Lantliv sa...

Vad skoj med lite nytt:) Vilken tur att du fick bordet och att det var 50 %, SÅNT GILLAS!!

Jag håller med dig om att hösten är på ingående. Skönt är att skolorna har startat tycker jag, blir lite bättre ordning här hemma;)

Kram Susanne

Lantligt i smultronbacken sa...

Hösten är definitivt på väg... iaf i mitt kök:)) Mysigt med lite mörkare kvällar ändå och få lite respons när man tänder ljusen.

Ska bli spännande att se det nya bordet

Kram

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Precis så är det här också, maken sitter i gillestugan med en stoor tv, och så en massa sport. Tur att vi har en till så jag får titta på Ernst..fniss. Fina saker du plockade in från altanen, och vilken tur du hade med matbordet.
Ha en fin helg
Kramar
AnnaMaria

hemma hos lilla mej sa...

Grattis att bordet fanns kvar och sedan 50% skoj.Man blir ju så glad när man hittar det man vill ha .Mycket fint du har plockat in.Ja hösten tycker jag kommer med lite för stora steg.Men bara så himla mysigt när man tänder mer och mer ljus inne.Ha det gott vännen och hoppas vi får se hur fint det blir....Kram Rita ♥ p.s 1000tack för tipset om ditt bara så läckra halsband.d.s

Ett Vitare Hem sa...

Visst är hösten på G och vad kul att ni fick tag i matsalsbordet och till halva priset....
Ha en riktigt härlig helg!
Kramis/LenaS

Vitt hus med svarta knutar sa...

Halva priset gillas=) Jag fick mina hett önskade Garden Girlbyxor och du ett matsalsbord med 50% rabatt. Kul med nya möbler, det gör så stor förändring. Vi har köpt nya stolar till köksbordet, men dem var det inte halva priset på;-)

Ha en fin söndagskväll!
Kram,
Regina