03 november 2010

Senaste fynden

Vi hade så trevligt, min vän Liselotte och jag när vi var på Design & Countryhouse. Tack för det vännen. Vi hade riktigt kul! *Fniss* Tänkte visa vad jag fyndade! En kotavla. Ja, konstigt att jag inte har en redan för jag har velat ha en rätt länge,men det har aldrig blivit av att skaffa mig en. Är på jakt efter en tallrikshylla till köket där kotavlan ska stå sen ,men nu får den bo på den här hyllan så länge.....
En sliten kruka. Fin till amaryllisen i jul.
Ett fint hänge som fick sin plats på glasklockan så länge, men jag flyttar jämt runt saker så där kanske den inte hänger i morgon.... En knoppbräda som ska sitta på råsponten i sovrummet. På den ska jag hänga det gamla nattlinnet (som jag visade tidigare) och lite annat smått och gott.
Råspontsväggen ska målas en gång till sen kan jag piffa!
Det här hjärtat ska jag ha på ytterdörren. Vår dörr är brun så det passar bra med nåt vitt, har haft bruna kransar tidigare men de smälter liksom in. Tänkte dekorera den till jul.
För övrigt så har jag precis maskerat vitrinskåpet. Gaaahh! "¤¤///(?)=?(&%¤"%#&//()
Vad har jag gett mig in på??? Men det är bara och köra på. Det blir bra när det är färdigt....
Nu ska jag förbereda mig för sängen. Lite sliten efter ett bodyjam-pass. Men skönt att äntligen ha kommit igång med träningen igen.
KRAM A-K

6 kommentarer:

annashusidingtuna sa...

De har så mycket fint där, för visst menar du affären i Västerås?
Lycka till med ditt målande av vitrinskåpet det kommer bli bra när du är färdig med det!!!
Såg i tidigare inlägg att du hade ett syskrin efter din mormor och vet du jag har ett precis likadant, visserligen har inte jag ärvt mitt utan det är ett loppisfynd men ändå, hur många sådana kan det finnas med exakt dem målningen på? Jag ska inte heller måla min har jag tänkt..
Kram kram Anna

Lissboden sa...

Hej Anna-karin!
Vad mycket fint du hittade på shoppingturen!
Ha en fin helg och hälsa Emelie från hennes f d fröken!
Kram från Maria

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Godmorgon
Det går åt en del maskeringstejp till skåpet, kan lätt tänka mig hur töligt det är. Men vilket fint skåp du får sen när du målat. Jättefina saker du köpt, det var en bra butik. Knoppbrädor är så bra och krukan och hjärtat, allt var jättefint.
Önskar dig en fin allhelgona
Kramar
AnnaMaria

Sjabbig men chic sa...

Vilka fina saker! Vill också ha en kotavla!

Ha en fin helg!
Lisa

Skimrande kristaller sa...

Det där verkade vara en bra shoppingtur, så mycket fint du hittade! Ha det gott. Kram Lenita

Vitt hus med svarta knutar sa...

Många fina fynd har du gjort, kul när man hittar saker som vill köpa. Vad fint det kommer att bli med det vita hjärtat på dörren=)

Ha en fin söndagskväll!
Kram,
Regina