22 februari 2011

Att göra eller inte göra?

Det är frågan. Jag hittade en gammal resväska på en loppis för nästan 2 år sedan. Den har en grön färg och det sitter kvar gamla etiketter från SJ där det står namn, destination och datum. Tänker nog måla om den och kanske skriva nån snygg text på, fast då försvinner de gamla etiketterna. Jag vet inte, vad tycker ni? Den är rätt stor och perfekt som förvaring........... Nu börjar det närma sig inredningsresan. Vad kul det ska bli!!!! Har tänkt att hålla igen vad det gäller inköp fram tills dess. Antar att jag kommer att hitta en hel del på resan. Maken och jag var i Uppsala i helgen (en supermysig helg för övrigt....) då var jag inne i en butik som jag tror heter Myrra. Såå mycket fint det fanns. Hittade en mycket fin ljuskrona men nej det bidde en gräddkanna. Så nu har jag en sån i samma serie som i mitt tidigare inlägg. :) Nu börjar jag bli trött, sängen väntar. Önskar att jag också hade sportlov. Kraaam A-K

4 kommentarer:

Fröken C sa...

Vad kul med inredningsresa:)

Jättefin resväska!
Måla lr inte måla, ja det är inte lätt att veta. Går det inte få loss etiketterna, så du kan spara dem?

Jag har en som jag målat vit, blev jättenöjd:) Men jag lyckades komma över två, så då tyckte jag det var ok att måla den ena.
Kram C

Mitt Måleri sa...

Hej
jag målade runt etiketterna på en resväska pillrigt men de går ;) lycka till den är kanonfin
kram pia

Vitt hus med svarta knutar sa...

Det är så olika hur färger ser ut på skärmen, men den ljust grågröna färgen som jag ser, tycker jag är fin. Kanske går det att ånga av etiketterna så som man gör med frimärken? Då kan du måla väskan vit och sen sätta dit etiketterna igen.

Önskar dig en fin dag!
Kram,
Regina

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Pias idé tycker jag är bra, försök måla runt etiketterna. Det skulle ju bli jättefint.
Kramar
AnnaMaria