25 september 2011

Höstluft

Varje år så tycker jag att det känns lite vemodigt när sommaren dör..... samtidigt är det skönt att krypa in i sin lilla vrå med tända ljus och en tekopp i handen. Det känns skönt med den klara höstluften. Underbart att gå ut med voffsingen i det soliga höstvädret. Dessutom börjar inspirationen komma tillbaka. Besökte Countryhouse vid Erikslund i onsdags. Då började inredningslusten pirra i kroppen. Jag skaffade mig kaffekopparna som jag visade i förra inlägget. YES!!! Det blev tidigare än vad jag hade hoppats på...... Nu ska jag lägga mig med ett rykande färskt nummer av Jeanne d´ark living magasinet. Love it :) En annan sak, jag har lite problem när jag ska kommentera hos er andra. När jag skrivit klart kommentaren så måste jag välja profil och så var det aldrig förut. När jag sedan väljer profil : google-konto så funkar det inte. Någon som kan hjälpa mig?

På återseende

God natt / A-K

6 kommentarer:

annashusidingtuna sa...

Hej!
Ditt problem med kommentarer kan bero på om du är inloggad eller inte, testa att logga in en gång till och se om det inte hjälper.
Jag var också inne på den nya butiken på erikslund i fredags ojojoj säger jag bara...
Kram Anna

hemma hos lilla mej sa...

Håller med Anna att då brukar det funka .Jaha har det öppnat en ny inredningsbutik i e-tuna.Var ligger den .Låter ju bara så lovely.Härligt med nya underbara tidningar lite gott kaffe eller the tända ljus och bara mysa.Ha en fin måndag.Kram Rita ♥

Liza sa...

Så mysigt med höst tycker jag!
Vilka fina koppar du shoppat!

Ha det bra!

Mvh Liza

SNOWWHITE-SUSSIE sa...

Hallå.. Längesen jättefina koppar du köpt.. Oh har nya tidningen kommit måste springa o köpa imorrn o få lite inspiration.. kram

Penny sa...

När jag har det prblemet brukar det bero på att jag inte är inloggad. Så testa att gå ur bloggen, logga in på ditt googlekonto och gå in på bloggen på nytt :)

Ja när hösten kommer suger inredningsnerverna extra mycket :)

Mycket trevlig blogg du har :)

mvh Dalkulla

Lev Vackert sa...

Det är dags nu igen, ler, Danmark, tänkte att du kanske vill veta, KRAM Petra www.romantiskahem.blogspot.com