21 april 2009

I love vita romantiska lantliga saker

Jag var på Indiska idag. Oj vad mycket fint dom har fått in. Både heminredning och kläder. Jättemycket fina saker till uteplatsen... Gillar man det vita romantiska även i kläder( inte bara hemmet) så fanns där en hel del också. Jag köpte en vit spetsduk som var en vaxduk. Den ska jag ha på altanbordet. Det ska visst bli sommarvärme till helgen. I dag pyntade jag bordet. Blev väl halvnöjd, kommer säkert ändra om snart igen. På Lördag ska jag stå på loppis, hoppas att jag får mycket sålt av allt som vi samlat på oss. Kanska jag hittar nåt roligt att köpa själv också... Det var ett tag sedan jag var på loppis. När jag tittar runt hos er andra så tycker jag att nu hittar fynd hela tiden... Ha det så bra, på återseende.

12 kommentarer:

Lotta sa...

Vad fint bordet blev,och vad fint du gjort PÅ bordet,det ska du vara nöjd med.Kul att stå på loppisen,hoppas det går bra och att du får med dig något hem också.Ha en fin kväll.Kramisar Lotta

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Ditt bord blev jättebra, sen vill man ju flytta runt lite saker innan man blir nöjd. Kul med Loppis, hoppas du säljer mkt, och gör egna fynd.
Kram till dig
AnnaMaria

hemma hos lilla mej sa...

Vad fint bordet blev.Vad duktig du är.Klart man ändrar och grejar innan man är helt nöjd.Va synd att jag inte var på Indiska igår.Fanns det mycket grejer i vitt?Ha en bra kväll kramiz ~~~~RITA~~~~~.

Helena sa...

Det blev jättefint på bordet! Måste besöka Indiska hör jag! Tack för tipset. Kram helena

Hemmet Är Min Borg sa...

åå så fint du har gjort här , dem är så fina dem symaskinsborden
ha en fin kväll

Vit som snö sa...

Bordet blev superfint! Jag som lät underredet på mitt första bord vara svart...jag tror jag just ändrade mej:-) Bord nr.2 ska inte målas, det ska stå ute som planteringsbord. Indiska lät bra, får kila in där.
Kram Cilla

Tro hopp och vitt sa...

Sköönt att det är fler som är nattugglor ;) Ååååh vad fint bordet blev! Känn dig riktigt stolt! Jag måste nog också hitta ett gammalt symaskinsbord. Det är så kul att influeras av andra :)

Sov så gott.
Kramar Jenny

LenaS sa...

Åh vilket underbart bord! tack för insperationen!
Kramis/LenaS

SNOWWHITE-SUSSIE sa...

Tjingeling! Men va fint bordet blev o allt ovanpå alltså vitt kan förvandla vad som helst blev så fräscht.. ja har ett sånt som köksbord på gotland.. ja säger som du I love vita romantiska saker.. ha en fortsatt bra kväll kram snowwhite-sussie

Unknown sa...

Jag tycker också att dom har mycket fint på Indiska. Va fint pyntat det blev på bordet!! Jättefin bild, ser så harmoniskt ut! Ha det gott. Kram Lenita

Vita drömmar och choklad sa...

Vad fint bordet blev! Det roliga är ju att ändra om då och då.. Synd att vi inte har Indiska här där vi bor :( Ha en bra kväll.
Kram Camilla

Lisa Marklund sa...

Men så fint symaskinsbordet blev och valpen....helt gudomlig :-)
Kram Lisa