24 september 2009

Vackra ljuskronor

Jag skulle vilja ha en ny taklampa i vardagsrummet. Tycker att det är så fint med takkronor. Frågan är vilken som blir bäst....
Den här är så ljuvligt fin. Finns på Hjortgården i kyrkbyn.
En sån här skulle nog vara fin till allt vitt, bryta av lite. Just denna är från Ellos. Skulle vara kul att hitta nån liknande som är mer antik, men jag har inte hittat nån som passar min plånbok. Dessutom är det rätt bra pris på den här...
Ja vi får se.
Ha en riktigt skön helg.

17 kommentarer:

Vita drömmar och choklad sa...

Det är såå fint med kristallkronor! Gillar nog den sista bäst.
Lycka till med valet och kvalet ;)
Kram Camilla

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Tack för din snälla hälsning. Och det blir inte lätt och välja, men jag skulle nog ta den från Hjortgården, den var väldigt vacker. Fast Ellos var också fin, och kanske det skiljer mycket i pris.
Ha det gott
Goa kramen
AnnaMaria

Leamarlené sa...

Dom är jätte vackra ljuskronorna..båda två. Gillar mest den vita. Men oftast som du säger så blir inte plånboken lika glad. Dom kunde vara lite billigare.

Kram Marlene

Vita små hjärtan sa...

Ja det var inte lätt, man vill ju vara nöjd för taklampor byter man ju inte så ofta. Jag tyckte båda var fina. Alldeles vit.... Eller den som bryter av mot det vita...
Svårt val!!!! Men du kommer nog på!
Kramar Agnetha

Helena sa...

Hej! Ja, visst är det fint med takkronor. Jag var också på jakt efter en men när jag inte hittade någon som passade så pysslade jag ihop en själv! Båda du visar är jättefina, svårt att välja! Kram helena

hemma hos lilla mej sa...

Ja det var inte så lätt.Vill ju ha det man tycker mest om !Byter ju inte taklampor för ofta.Dom var fina båda två.Alldeles vit eller den som bryter av.Fundera du lite så kommer du nog på vilken du gillar mest.....Ha en mysig fredag kramizar ~~~~RITA~~~~.

Mitt smultronställe sa...

Hej!!

Fina de va, svårt val...
Man måste ju bli helt nöjd med en lampa, man byter ju inte den hur som helst!!
Här hemma har vi mest spottar...

Hoppas helgen blir bra!!
Kram kram

Ett Vitare Hem sa...

letar också kristallkrona, vet precis vad jag vill ha men hm hittar den inte till bra pris, så nu har jag börjat snegla på lite andra, bägge de du visar är jättefina.
Ha en fin helg!
kramis/LenaS

BLOGG I THAILAND.SE - Följ vårt liv genom världen sa...

Hej! Ja visst är det fint med ljuskronor!! :) Jag tycker den första är finaste :)..Även om den är vit :)

Kram!

http://www.shabbychicliv.blogspot.com/

Prima Gård sa...

Hej!

Jag har också en förkärlek när det gäller ljuskronor. Jag har faktiskt en som bryter av lite grann. Det är visserligen antik, så inte blank, men annars mörkt mässingsfärgad och med plats för både glödlampor och stearinljus. Vill du hitta en så är det nog bara att söka bland antikhandlarna... och hoppas på att hitta ett fynd en vacker dag!

Bland nya kronor så tycker jag att den vita är finast!!

Ha en riktigt skön helg!
Kram Emma.

Vit som snö sa...

Jag är också på jakt efter en till vardagsrummet, har en urful lampa där. Den från Hjortgården var fin tycker jag, får nog kolla in där. Tyvärr är dom ju alltid så dyra takkronorna.
Ha en mysig helg! Kram Cilla

Hemmet Är Min Borg sa...

visst är det fint med ljuskronor , dem är fina båda två, men jag hade valt den översta,
vill önska dig en trevlig helg
kram

Marita sa...

Den sista lampan tyckte jag var finast. Jag är också helt tokig i kristallkronor, jag har 4 st. De har jag köpt på auktion till riktigt bra priser. Kan verkligen rekomendera att spana efter lampor av alla de slag på auktioner!

kram, Marita

SNOWWHITE-SUSSIE sa...

Hej,
oj va fina ja tycker den vita va finast.. kram o trevlig helg sussie

Lissboden sa...

Hej Anna-Karin!
Jag tycker att den undre från Ellos är finast eftersom jag tycker att den påminner mest om en vanlig kristallkrona. Den tror jag vinner i längden.
Jag vet inte vilket pris du kan tänka dig men jag kan fixa en kristallkrona åt dig som är tillverkad här i Eskilstuna. Kom gärna förbi i boden och kolla på dem.
Kram/Maria

I mitt hjärtehem sa...

Jag önskar mig också en kristallkrona, men inte min plånbok :0)
Kram åsa

Lisa.L sa...

Hej ! jag vet inte vad du e riktigt ute efter för kristallkrona, men d finns faktiskt en på ikea som e jätte fin =) den ska jag köpa, också kan man ha ljus i den med ;) perfekt ju !