02 januari 2010

God fortsättning

Har haft en välbehövlig bloggpaus... Julhelgen var toppen. Så mysigt med all snö! Nyåret firade vi hos goda vänner i Lidköping. Vi hade det superbra. Jag har faktiskt inte tröttnat på julmyset än utan här får julen leva kvar över trettonhelgen..... Jag börjar längta efter att fynda på loppisar. Det var så längesen. Men efter det att jag städat upp efter julen så börjar det bli dax igen. Har kikat runt lite bland nätbutikerna och man blir ju så sugen. Den här bilden kommer från Alvas hus Under 2009 så ändrades en hel del här hemma. Inga ombyggnader eller så men inredningsmässigt så blev det en hel del ommålade möbler. Mycket ny textil, en massa loppisfynd och annat. Allt i vit lantlig shabby chic stil. Jag har alltid gillat inredning men jag föll pladask för den här inredningstilen för drygt ett år sen. Alla bloggar som finns är ju en stor inspirationskälla och det är så skoj med er bloggvänner. Jag älskar att fixa och dona, det har verkligen blivit ett intresse och till viss del en livsstil. I love it! Får se vad 2010 har att ge ....... God fortsättning på det nya året vill jag önska alla som kikar in här! KRAM från Anna-Karin

8 kommentarer:

Ett Vitare Hem sa...

Jag sa det igår till mellandottern att åh snart drar loppisarna igång igen, längtar massor, på de som har öppet nu fyndar jag dåligt....
Ha en fin dag!
Kramis/LenaS

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Det var ett bra tag sen jag var på Loppis också, det ska bli kul. Och vi har också granen kvar till nästa helg. Den barra inte något alls, så den får stanna lite till. God fortsättning på det nya året.
Stor kram
AnnaMaria

Loppis Lycka sa...

Hej! Jag gillar också att ha kvar julen ett tag till. I alla fall till trettonhelgen.
Jag längtar också att gå på lite loppisar! Det är dags att de öppnar nu! ;)
Önskar dig en skön söndag.
Kram Josefine

Vitt hus med svarta knutar sa...

Även jag ser fram emot att gå på loppisar igen. Har skrivit en liten önskelista på saker jag ska hålla ögonen öppna för på mina kommande loppisrundor. Skönt att höra att du haft en avkopplande jul och nyårshelg. God fortsättning!

hemma hos lilla mej sa...

Har lite grejer oxå som jag vill ha,står på min önskelista.Ska oxå granen vara kvar tills trettondagshelgen är över.Har bara tagit bort allt rött.Härligt att du haft en mysig juloch nyårshelg.Ha en skön söndag.GodFortsättning jättekram Rita.

AkH sa...

God fortsättning på det nya året!
Anna-Karin
hemochting

Unknown sa...

Låter som en härlig jul o nyår! Ville önska dig en god fortsättning på det nya året!Kram Lenita

Tro hopp och vitt sa...

Hej.
Tittar in för att önska dig en god fortsättning på det nya året. Jag ska städa bort julen nu och börja fynda nya inredningsprylar. Det ska bli härligt!

Kram Jenny