14 januari 2009

Fixa lite här och där..

Nu börjar Linn bli bättre och ska till skolan i morgon. Har hunnit med lite nu när jag varit hemma med henne. Fixat lite med bloggen. Hittade en pläd i förrådet när jag rensade lite. Tyckte att den passade bra på bänken i hallen. Hittade även en plats för ett gammalt dokument från 1906 som jag fick av min mamma för ett tag sedan Nehe nu ska ta och fixa lite mat. Tar tid att springa runt med saker och byta plats. Blir det bra här? Nej kanske bättre därborta....Ja ni vet säkert hur det är.... Bye Bye .

6 kommentarer:

Sanna sa...

Hej!
Inget fel på din sida! Bara i min hjärna! =)
Jag var så stressad tidigare idag så jag var alldeles för snabb...kollade inte så noga. Kommentars raden var ganska långt ner på sissta inlägget!
Men vad bra tt det är ok att vi kommer, det blir bara en snabbis. Säg inget...vad snopna mina grabbar o Jocke ska bli att vi kommer! =)
Vi hörs och ses.
Hälsningar Sanna
Jag vill också kunna lägga in bakgrunds mönster... vet inte hur man gör...

Malena sa...

Hejsan!
Vad kul att hitta in till dig!
Vad fint ni har det! Och bloggen är oxå jättefin. :)
Ha det så bra! Kram Malena

Sanna sa...

Vad ni är fina på er bröllopsbild!

Hälsn /Sanna

Maria sa...

Hej vad kul att du har blivit en bloggare ;) Och vilken fin sen !Men oj vad mycket att titta på, och bli inspirerad av.Lär väl ta en vecka och kolla in alla grejer som du rekommenderar... Hoppas ni hade det bra igår när ni fick dubbel anledning att fira!! Ha det så bra och hälsa alla o Krama Linn från oss!! Det är snart den 30:e.. hihi

Sanna sa...

Ja det är jätte kul att inreda ett hus. Trodde väl alldrig att jag skulle få vara med om det!=)

Det var kul att komma förbi!

Blev lite låg efteråt för jag kände hur jag saknar alla...det är ju inte bara en man lämnar när man separerar. Ja du vet ju hur det kan vara.

Grabbarna sa att farmor var lite konstig igår...! =) Lite fnissigare än vanligt kan jag tro!

Ha det gott! kram Sanna

Malena sa...

Hej Anna-Karin!
Skriver här nere för det gick inte att kommentera längre upp...det måste vara en inställning som du bockat av. Kolla under inställningar och kommentarer så hittar du säkert det som blivit tokigt.(Förmodligen har du klickat i dölj) Verktygen syns så länge du är inloggad, loggar du ut ska de inte synas, kan vara så att de syns ett tag...
Hoppas det löser sig!
Fin ljuskrona förresten! :)
Kram Malena