18 mars 2011

Om en vecka

så är man i Danmark! Det ska bli såå kul!!!! Vi är tydligen 50 anmälda, alla med samma intresse! Jag har varit inne på nätet och kikat runt bland butikerna som vi ska besöka. Man kommer vilja shoppa en hel del vill jag lova. Men bara att få komma iväg med alla tjejer och få inspiration, äta och dricka gott blir topp!! Jag och min kompis Jenny längtar till att komma utomlands ;) Nu har det så äntligen blivit helg, så skönt! Kram från Anna-Karin

8 kommentarer:

Vitt hus med svarta knutar sa...

Jag önskar er en riktigt härlig resa och det ska bli så spännande att se vad ni hittar för fina saker. Det är verkligen riktigt inspirerande butiker ni ska besöka=)

Önskar dig en skön helg!
Kram,
Regina

Vitt hus med svarta knutar sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Min vindsvåning på landet sa...

Hej
Kul & kika in hos dig.
Jag & min vännina ska åxå med. Men vi går på i Skåne. Ska bli super kul. Passar på & önskar dig en härlig helg. Nästa e vi i Dk.
Kramisar
Sus

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Det kommer bli en superrolig resa, såg att det skulle bli auktion i bussen också. Och alla fina butiker! Jag ska inte med, nästan så jag ångrar mig.
Ha en skön helg
Kramar
AnnaMaria

Fröken C sa...

Åh, så kul!
Spännande o se vad du kommer fynda:)
Ha en underbar resa!!!!

Kram C

Vit som snö sa...

Önskar er en riktigt underbar resa! Man blir allt lite avis;)
Ha det gott o shoppa loss för mej oxå;)
Kram Cilla

Ett Vitare Hem sa...

Ja det finns en långtidsparkering bortanför tågstationen, det kostar 80 kr/dygn och man kunde betala med kort eller via telefon, ritar gärna en liten karta för det är inte långt från där vi ska gå på bussen men behöver en mailadress i så fall ;o)
Kram/Lena

Romantiska Hem sa...

Hej du fina! TTAACKKK så mycket för att ni ville följa med på resan och för ert trevlig sällskap vid middagen och på "krogen" på lördagskvällen! Ni är bäst! KRAM Petra