08 maj 2011

Såå underbart

det är ute.....vill inte att helgen ska ta slut. Nu sitter jag här på Söndagskvällen och borde gå och lägga mig. Jag börjar längta otroligt mycket till semestern, det blir extra påtagligt nu när det är så varmt och härligt ute. Skulle behöva lite nya kläder nu till sommaren, vet inte riktigt vad jag hade på mig förra sommaren för det ser tomt ut i sommargarderoben. Kappahl har rätt mycket fint, här är lite bilder från hemsidan och deras Vintage stories.
Har fixat lite på altanen så det blir trivsamt, men blommor får vänta lite. Jag är lite slö och orkar inte hålla på och ta in dem på nätterna......... Tänk att vi har allt det härliga framför oss. Det är det som är det bästa med Maj, det är bara början.
Kram och god natt // A-K

4 kommentarer:

Ett Vitare Hem sa...

Ha en riktigt härlig måndag!
Kram/Lena

Vitt hus med svarta knutar sa...

Det har varit en underbar helg, känns som en minisemester=) Det blev ingen resa till Hjo, jag loppade lite på Isstadion och sen har det varit trädgården hemma för hela slanten. Önskar dig en fin måndag och en bra start på veckan!
Kram,
Regina

Skimrande kristaller sa...

Så mycket fina kläder dom har! Håller med dig att det är en riktig härlig tid vi går till mötes nu! Det ä bara att passa på o njuta när tillfället ges. Ha det gott. Kram Lenita

m11.in sa...

Thanks for writing this blog. it's great blog.
...................................